Inceputuri

Mda. Sincer nu sunt mandra de mine ca mi-am facut alt blog, dar deoarece blogspotul imi face feste am decis sa-l parasesc. Anyway…

Pentru început cred ca aţi vrea sa ştiţi cine sunt eu mai întîi…Cine este autorul urmatoarelor postari. Va fi o descriere scurta… Sa sperăm.

Numele meu este Larisa… Nu sunt ca ceilalţi, defapt nici nu sunt cine par. Priviti-ma in fata si veti vedea cel mai vesel copil din lume , unul haios si pus pe sotii;un copil cu care nu te prea plictisesti.

Fac orice imi ceri.[bine nu chiar orice].Insa privindu-ma din interior ai putea observa un copil cu o gandire negativista fata de viata [insa nu cu ganduri criminale] . Poti observa in ochii mei dorinta de a schimba lumea…de a o face un loc..mai fericit…mai simplu dar mai bun.

Altceva.Ador cainii.Ador culoarea verde insa foarte rar o folosescNu-mi place deloc sa mi se spună ce sa fac ..si nu’mi place sa mi se ordone.As face totul pe dos.

Sunt obsedata de prieteni.As omori pentru ei.[vorbesc serios].Pentru cei care mi-ati urmarit pana acuma ctivitatea veti stii ca absolut toate postarile din partea cealalta vor fi puse aici.

Pana marti voi termina seria „Te iubesc” serie ce va fi schimbata complet.O voi posta in partea cealalta asa cum a fost pana acum,iar aici voi pune formatul final pe care sper ca in curand il voi si publica. In rest..imi urez singura un bun venit pe wordpress..

Sper sa nu ma dezamageasca si el si sper ca nici voi nu o sa ma parasiti.

 

DSC_0908

Lasă un comentariu