Un an nou fericit !

Nu sunt o persoana foarte romantica , dragalasa si atrasa de dulcegarii asa ca nici felul meu de a scrie nu poate fii asa. Nu am de gand sa va urez cine stie ce .Nu am de gand sa postez o poza in care sa va taggez pe toti si apoi sa ma enervez din cauza notificarilor. O simt pe pielea mea . . . Asa ca o sa va dau tagg pe postarea asta :)) .

Va urez un an nou… fericit, pentru ca toti ne dorim fericirea. Va urez pace si liniste sufleteasca . Va urez sanatate , pentru ca fara sanatate nu faci nimic. Cineva zicea  (salut Alex Otobicu ) ca ne trebuie noroc, pentru ca si cei de pe Titanic erau sanatosi ,dar nu au avut noroc.  Cum am spus si atunci, spun si acum , norocul ti-l faci singur , depinzand de alegerile pe care le faci in viata. Nu va urez noroc, va urez sanatate.

Va urez ochi limpezi, fara lacrimi, fara suparari , fara ura si dezamagiri. Bani nu va urez , chiar daca pare a fi cel mai important de pe pamant, banii nu fac decat sa ne distruga fericirea . Si avem nevoie de fericire .

Va urez  iubire, pentru ca avem atat de multa nevoie de ea . . . Va urez sa va indragostiti, sa iubiti , sa fiti iubiti, sa fiti sanatosi, zambitori , linistiti si impacati cu voi insisi. Va urez sa fiti oameni , cu bune si cu rele, dar mai mult cu bune.

Va urez ca in anul ce vine sa fiti mai draguti . Sa va opriti de mai multe ori pe strada zambind , gandindu-va la orice , iar apoi sa mergeti mai departe cu un sentiment curat , de om bine-dispus :)) .

Va urez ce urati si voi tuturor , va urez sa vi se implineasca dorintele, va urez…

Un an nou fericit:*  !

Picture0711

Lasă un comentariu